culinaire
zaken
.nl
Foe yong hay
(chinese omelet)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
1
50
30
30
6
1
1
1
-
-
gram
deciliter
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
kipfilet
melk ingrediënt info
champignon ingrediënt info
wortel
doperwt (blik)
ei (kip)ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
kerrie (poeder,Javaans)
djahe
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kipfilet en worteltjes fijnsnijden. Kipfilet aanbraden in wat zonnebloemolie met wat peper en kerrie. Eieren met wat melk, kerrie, peper, zout en djahe klutsen tot een luchtig geheel. Wat zonnebloemolie in de pan en eimengsel toevoegen. Daarna worteltjes, doperwten, champignons en kipfilet toevoegen en op laag vuur met deksel op de pan gaar laten worden. Op tijd omdraaien. Opdienen met witte rijst, atjar en foe yong hay saus.
Voedings-
waarde
Energie952 KiloJoules
227 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
30 gram
1 gram