culinaire
zaken
.nl
Atjar Reboeng II
(Zoetzuur van bamboescheuten)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
1
2
2
2
2
1
1
1
kilogram
deciliter
deciliter
eetlepel
eetlepel
stuks
teentje
theelepel
schijf
schijf
bamboe (scheut) ingrediënt info
azijn ingrediënt info
water
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
suiker
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
kurkuma (poeder)
gember (vers) ingrediënt info
laos (vers)
Berei-
ding
Maak de kruiden fijn en fruit ze in olie. Voeg er de azijn, water, zout en suiker aan toe en kook het geheel. Laat alles dan afkoelen. Dan de bamboe erbij en breng het over in een pot.
Voedings-
waarde
Energie630 KiloJoules
150 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
6 gram
6 gram