culinaire
zaken
.nl
Atjar Reboeng I
(Zuur van bamboescheuten)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
7.50
3
2
1
1
1
0.50
kilogram
deciliter
teentje
eetlepel
stuks
schijf
stuks
theelepel
bamboe (scheut) ingrediënt info
azijn ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
gember (vers) ingrediënt info
ui ingrediënt info
kurkuma (poeder)
Berei-
ding
De ui wordt gesnipperd.

Snij de bamboe in reepjes en doe ze in een pot. Maak lombok, ui, knoflook, djahe en koenjit heel fijn en bak ze in olie. Giet de azijn erbij en kook het mengsel. Goet het over de bamboe.
Voedings-
waarde
Energie667 KiloJoules
159 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
26 gram
7 gram
7 gram