culinaire
zaken
.nl
Assinan Sapoedi
(Rauw groentegerecht)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
3
2
1
1
1
0.75
0.50
0.25
gram
stuks
eetlepel
theelepel
teentje
theelepel
kopje
eetlepel
stuks
tauge ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
trassi
knoflook ingrediënt info
djahe
azijn ingrediënt info
ketjap (manis)
komkommer
Berei-
ding
De trassi wordt fijngeprakt. De knoflook wordt fijngehakt. De selderie (0.5 kopje) en de lomboks worden heel fijngesneden. De komkommer wordt in schijfjes gesneden.

Doe de uitgelekte tauge in een diepe schaal. Bovenop de tauge de stukjes komkommer. Meng de azijn met de ketjap en de rest van de ingredienten en giet dit over de tauge en komkommer. Goed door elkaar mengen en rustig laten uitlekken. Strooi er wat gebakken uitjes overheen.
Voedings-
waarde
Energie144 KiloJoules
34 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
3 gram
2 gram