culinaire zaken .nl |
Vleestomaat in folie | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 4 4 1 1 1 |
gram stuks takje stuks stukje teentje |
kaas (Gorgonzola) tomaat (vlees-) peterselie (vers) ui (bos-) courgette (groen) knoflook | ||
Voor- berei- ding |
Was de tomaten en halveer ze. Snipper het lente-uitje. Pers het teentje knoflook boven een kommetje uit. Knip de peterselie erboven fijn. Roer de lente-uitjes erdoor. Snijd de courgette en gorgonzola elk in 4 plakjes. Verdeel het uimengsel over de onderste tomaathelften en leg hierop een plakjes courgette en een plakje gorgonzola. Zet de bovenste tomaathelften erop. | |||
Berei- ding |
Zet de gevulde tomaten elk op een stuk aluminiumfolie en vouw dit naar boven toe dicht. Zet de pakketjes op de barbecue en laat de tomaten in circa 20 minuten door en door heet worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 390 KiloJoules 93 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 5 gram 0 gram |