culinaire
zaken
.nl
Vleestomaat in folie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
4
4
1
1
1
gram
stuks
takje
stuks
stukje
teentje
kaas (Gorgonzola)ingrediënt info
tomaat (vlees-) ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
ui (bos-)ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Was de tomaten en halveer ze. Snipper het lente-uitje. Pers het teentje knoflook boven een kommetje uit. Knip de peterselie erboven fijn. Roer de lente-uitjes erdoor. Snijd de courgette en gorgonzola elk in 4 plakjes.
Verdeel het uimengsel over de onderste tomaathelften en leg hierop een plakjes courgette en een plakje gorgonzola. Zet de bovenste tomaathelften erop.
Berei-
ding
Zet de gevulde tomaten elk op een stuk aluminiumfolie en vouw dit naar boven toe dicht. Zet de pakketjes op de barbecue en laat de tomaten in circa 20 minuten door en door heet worden.
Voedings-
waarde
Energie390 KiloJoules
93 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
5 gram
0 gram