culinaire
zaken
.nl
Toscaanse aardappelcourgettekoekjes
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
3
2
2
2
-
-
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
kaas (parmezaans)
olie (olijf-) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Eieren loskloppen met zout, peper en kaas. Courgette en aardappelen tot dunne sliertjes raspen. Rasp in schone theedoek uitknijpen. Direct aan eimengsel toevoegen. Goed mengen. In grote koekepan olie verhitten. Aardappel-courgettemengsel in 8 (voor 4p.) porties verdelen. In koekepan scheppen en een beetje plat drukken. In 8 minuten op matig vuur goudbruin en gaar bakken. Halverwege keren. Garneren met peterselie.
Voedings-
waarde
Energie1695 KiloJoules
404 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
29 gram
21 gram
6 gram