culinaire
zaken
.nl
Toemis Tauge
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
200
200
200
3
10
4
3
3
2
0.50
0.50
-
-
deciliter
gram
gram
gram
centiliter
gram
stuks
stuks
teentje
theelepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
bouillon (kippen-)
tauge ingrediënt info
kool (Chinees)
tomaat ingrediënt info
olie ingrediënt info
gember (wortel,vers) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
salam (blad)
knoflook ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
citroen
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Ontpit en ontvel de tomaten. Snij deze in grove stukken. Snij de rode peper en de Chinese kool fijn. Maal de ui, de gember en de knoflook fijn en fruit dit aan in olie. Hier aan voegen we kippenboullion toe tezamen met de salambladeren, rode pepers en de trassie. In dit vocht koken wij de Chinese kool en de tauge, wanneer dit half gaar is voegen we de tomaten er aan toe. We maken de toemis af met het sap van de halve citroen, peper en zout naar smaak.
Voedings-
waarde
Energie425 KiloJoules
101 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
4 gram
3 gram