culinaire zaken .nl |
Tahoe kerrie | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:32 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 1 3 4 4 4 2 2 1 - - |
deciliter deciliter centiliter teentje stuks theelepel stuks stuks stuks naar smaak naar smaak |
water melk (kokos-) olie knoflook peper (groen) kerrie (poeder) tahoe kruidnagel ui peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Snij de tahoe in blokjes. De ui, de knoflook en de pepers in fijne strips. Fruit de ui en de knoflook aan in de olie en voeg de kerrie hieraan toe. Laat dit even doorbakken. Giet het water met de kokosmelk hierbij alsmede de kruidnagels en de groene peperstrips. Breng dit verder op smaak met peper en zout. Maak nu de tahoe verder gaar in dit vocht. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 329 KiloJoules 78 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 1 gram 2 gram |