culinaire
zaken
.nl
Sate babi
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
1
3
1.50
5
2
2
2
1
-
-
gram
deciliter
centiliter
centiliter
gram
theelepel
teentje
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
varkenshaas
ketjap (manis)
olie ingrediënt info
melk (kokos-) ingrediënt info
suiker
koriander (poeder)
knoflook ingrediënt info
sap (citroen-)
komijn
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Doe alle ingredienten behalve het varkensvlees in een blender en maal dit in enkele minuten fijn, uw marinade is gereed. Snij nu de varkenshaas in kleine langwerpige stukjes en vermeng dit met de marinade. Laat het varkensvlees minimaal 24 uur marineren. Prik het vlees hierna op de satestokjes en rooster deze.
Voedings-
waarde
Energie685 KiloJoules
163 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
20 gram
0 gram