culinaire zaken .nl |
Sate babi | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:27 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
350 1 3 1.50 5 2 2 2 1 - - |
gram deciliter centiliter centiliter gram theelepel teentje theelepel theelepel naar smaak naar smaak |
varkenshaas ketjap (manis) olie melk (kokos-) suiker koriander (poeder) knoflook sap (citroen-) komijn peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Doe alle ingredienten behalve het varkensvlees in een blender en maal dit in enkele minuten fijn, uw marinade is gereed. Snij nu de varkenshaas in kleine langwerpige stukjes en vermeng dit met de marinade. Laat het varkensvlees minimaal 24 uur marineren. Prik het vlees hierna op de satestokjes en rooster deze. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 685 KiloJoules 163 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 20 gram 0 gram |