culinaire
zaken
.nl
Sajor bajem (indonesisch bijgerecht van groente)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
150
1
50
3
3
2
2
1
-
-
gram
gram
deciliter
gram
centiliter
teentje
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
spinazie
mais (blik)
melk (kokos-) ingrediënt info
selderij (knol-)ingrediënt info
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
meel (tapioca-)
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snipper de ui en de knoflook fijn. Hak de selderij en was de spinazie. Fruit de ui, de knoflook en de trassie in olie en voeg hieraan de spinazie toe. We maken de sajor nu af met de kokosmelk en de gehakte selderij. We brengen dit alles op smaak met peper en zout. Voeg de maiskorrels toe en bind het kookvocht van de spinazie met tapioca.
Voedings-
waarde
Energie685 KiloJoules
163 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
9 gram
8 gram