culinaire zaken .nl |
Patate insalata con formaggio | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:35 Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | Salade | Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 100 6 4 2 2 - - |
gram gram sprietje eetlepel theelepel eetlepel naar smaak naar smaak |
aardappel (vastkokend) kaas (Westzaner) bieslook (vers) olie (zonnebloem-) siroop (gember) azijn zout peper | ||
Berei- ding |
Aardappelen gaar koken. Afgieten. Laten afkoelen 'tot lauw'. Intussen kaas ontkorsten. In stukjes snijden. Tot sausje roeren: azijn, zout, peper, gembersiroop en olie. Aardappelen in blokjes snijden. Sausje erdoor scheppen. Kaas toevoegen. Bieslook erboven fijnknippen. Nogmaals omscheppen. Koud laten worden. Op bordjes scheppen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2261 KiloJoules 538 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 29 gram 19 gram 7 gram |