culinaire
zaken
.nl
Patate insalata con formaggio
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
100
6
4
2
2
-
-
gram
gram
sprietje
eetlepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
aardappel (vastkokend) ingrediënt info
kaas (Westzaner)
bieslook (vers) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
siroop (gember)
azijn ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Aardappelen gaar koken. Afgieten. Laten afkoelen 'tot lauw'. Intussen kaas ontkorsten. In stukjes snijden. Tot sausje roeren: azijn, zout, peper, gembersiroop en olie. Aardappelen in blokjes snijden. Sausje erdoor scheppen. Kaas toevoegen. Bieslook erboven fijnknippen. Nogmaals omscheppen. Koud laten worden. Op bordjes scheppen.
Voedings-
waarde
Energie2261 KiloJoules
538 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
29 gram
19 gram
7 gram