culinaire
zaken
.nl
Gesouffleerde aardappelpuree
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
2
4
3
3
-
-
-
kilogram
deciliter
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
melk ingrediënt info
room
eidooier
eiwit
nootmuskaatingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Van de aardappelen puree maken met melk (hoeveelheid is geen vaste hoeveelheid, meer of minder kan), room, zout, peper en nootmuskaat. Eierdooiers erdoor roeren. Eiwitten stijfkloppen. Luchtig door puree spatelen. In circa 25 minuten in oven laten souffleren.
Voedings-
waarde
Energie1596 KiloJoules
380 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
46 gram
14 gram
8 gram