culinaire
zaken
.nl
Salade met kippelevers en bacon
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
100
10
10
5
3
1
1
1
1
gram
gram
gram
gram
theelepel
mililiter
zakje
eetlepel
krop
theelepel
kippenleveringrediënt info
bacon
sla (veld-) ingrediënt info
sla (ezelsoor) ingrediënt info
noot (pistache-)
sap (citroen-)
waterkersingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
sla (radicchio,rood) ingrediënt info
mosterd
Berei-
ding
Was de slasoorten en droog ze in een slacentrifuge. Verdeel de sla over de borden. Bak de baconplakjes knapperig en verkruimel ze. Bak in een andere koekepan de schoongemaakte kippelevers in olie net gaar. Ze moeten nog roze van binnen zijn. Verdeel levertjes, baconkruimels en noten over de sla en giet er een vinaigrette, gemaakt van olie, citroensap, mosterd en zout en peper over.
Voedings-
waarde
Energie756 KiloJoules
180 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
18 gram
1 gram