culinaire
zaken
.nl
Kipcocktail 3
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
1.40
1.40
1.20
1
1
-
-
-
-
-
gram
deciliter
deciliter
theelepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
kipfilet
room (slag-)
mayonaise ingrediënt info
mosterd
paprika (poeder) ingrediënt info
citroen
saus (worcestershire-)
peper ingrediënt info
zout
sherry
cognac
Berei-
ding
Kipfilet bestrooien met zout en peper. In pan olie verhitten en de kipfilet bruin braden.
Kipfilet koud laten worden.
Slagroom kloppen (niet te stijf), mayonaise, citroensap (naar behoefte),mosterd, peper, zout en paprikapoeder er door roeren.
De saus afmaken met worchestersaus, tomatenketchup, sherry en cognac.
De koudgeworden kipfilet in blokjes snijden en bij de saus toevoegen.
Ysbergsla in schaaltje leggen, en het kipmengsel met saus erover schenken.
Voedings-
waarde
Energie2485 KiloJoules
592 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
17 gram
0 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.