culinaire
zaken
.nl
Sop Telor
(Eierensoep)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
3
3
1
1
1
0.50
gram
stuks
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
tauge ingrediënt info
bouillon (tablet)
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
uitjes (gefruit) ingrediënt info
ketjap (manis)
selderij (blad-)ingrediënt info
Berei-
ding
Ui wordt fijngesneden. Bouillonblokjes zijn voor 1 liter. Eieren worden geklutst.

Fruit de ui in wat olie. Doe er de bouillon en ketjap bij. Laat de bouillon koken met wat vermicelli en giet langzaam de geklutste eieren erbij. Grove gestolde eiervlokken zijn dan het resultaat. Zet het vuur laag en dien warm op. Eerst wat tauge en dan de soep. Garneer met wat uitjes en selderie.
Voedings-
waarde
Energie393 KiloJoules
94 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
8 gram
1 gram