culinaire
zaken
.nl
Zalmsalade met doperwtjes en dillesaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
220
2.80
1.40
2
1
0.25
0.25
gram
gram
centiliter
centiliter
eetlepel
eetlepel
krop
stuks
doperwt (blik)
zalm (blik)
room (zuur)
sherry
mayonaise ingrediënt info
dille (vers)
sla ingrediënt info
citroen
Berei-
ding
Een sausje roeren van sherry,zure room, mayonaise en dille. Sla wassen en droog slaan. Blaadjes sla over de bordjes verdelen. Zalm laten uitlekken, graatjes verwijderen, in stukjes verdelen en vermengen met de doperwten. Deze zalm salade in het midden scheppen en saus erover schenken. Garneren met takjes dille en partjes citroen. Serveren met warme toast of stokbrood.
Voedings-
waarde
Energie1857 KiloJoules
442 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
28 gram
4 gram