culinaire zaken .nl |
Zalm met mayonaise | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 4 2 1 1 1 0.50 |
gram eetlepel theelepel krop eetlepel stuks stuks |
zalm (blik) mayonaise mosterd sla (veld-) kappertjes rettich citroen | ||
Berei- ding |
Was de veldsla grondig. Leg in elke kom een tweetal bosjes veldsla. Leg hierop een evenredig deel van de zalm en daarop de kappertjes. Verdun de mayonaise met de citroensap en de mosterd. Verdeel dit over de porties. Garneer met schijfjes rettich. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1124 KiloJoules 268 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 16 gram 0 gram |