culinaire
zaken
.nl
Sop Selam Krokot
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
200
200
30
3
2
1
1
1
0.50
deciliter
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
stuks
bosje
stuks
bouillon (runder-)
rundvlees
postelein
gember (wortel,vers) ingrediënt info
kruidnagel ingrediënt info
ketjap (manis)
ui ingrediënt info
prei
selderij (blad-)ingrediënt info
citroen
Berei-
ding
Snij de ui en de prei fijn. Rasp de verse gember. Voeg dit toe aan de runderbouillon tezamen met de kruidnagel en het rundvlees. Stoof het rundvlees nu langzaam gaar en wanneer deze gaar is snij deze in stukken. Maak nu de soep af met de ui, de prei, de postelijn en de ketjap. Serveer de soep met de vers gehakte selderij en een scheut citroensap.
Voedings-
waarde
Energie1591 KiloJoules
379 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
59 gram
15 gram
7 gram