culinaire zaken .nl |
Komkommerbootjes met noten | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 100 50 25 0.75 0.50 0.25 0.25 |
gram gram gram gram stuks eetlepel eetlepel krop |
tomaat (gepeld) kaas (Cottage Cheese) pit (pijnboom-) noot (bombay,geroosterd) komkommer dille (vers) munt (vers) sla | ||
Voor- berei- ding |
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan. | |||
Berei- ding |
Verwijder het binnenste uit de komkommer, snij ze in stukken van 5 centimeter. Maak een mengsel van noten, kaas, tomaten, dille en munt. Vul de stukken komkommer hiermee. Schik ze op een schaal waarop slabladeren zijn gelegd. Garneer met een takje dille. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 418 KiloJoules 100 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 6 gram 1 gram |