culinaire
zaken
.nl
IJsbergsla met tuinkers, zalmsnippers en mangodressing
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
3
0.50
0.50
0.50
-
gram
eetlepel
krop
bakje
stuks
naar smaak
zalmsnipper (gerookt)
room (zuur)
sla (ijsberg-) ingrediënt info
tuinkers ingrediënt info
mango ingrediënt info
peper ingrediënt info
Berei-
ding
IJsbergsla wassen, drogen in een slacentrifuge en in reepjes snijden. Tuinkers van bedje knippen en in zeef doen. Wassen onder koud stromend water en uit laten lekken. Sla over borden verdelen. De helft van het mangovruchtvlees in dunne reepjes snijden en samen met de zalmsnippers over de salade verdelen. De rest van het mangovruchtvlees pureren met de zure room en op smaak maken met zout en peper. Het sausje op de salade scheppen. Garneren met tuinkers.
Voedings-
waarde
Energie956 KiloJoules
228 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
24 gram
12 gram
4 gram