culinaire zaken .nl |
IJsbergsla met tuinkers, zalmsnippers en mangodressing | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk Salade | Snel Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 3 0.50 0.50 0.50 - |
gram eetlepel krop bakje stuks naar smaak |
zalmsnipper (gerookt) room (zuur) sla (ijsberg-) tuinkers mango peper | ||
Berei- ding |
IJsbergsla wassen, drogen in een slacentrifuge en in reepjes snijden. Tuinkers van bedje knippen en in zeef doen. Wassen onder koud stromend water en uit laten lekken. Sla over borden verdelen. De helft van het mangovruchtvlees in dunne reepjes snijden en samen met de zalmsnippers over de salade verdelen. De rest van het mangovruchtvlees pureren met de zure room en op smaak maken met zout en peper. Het sausje op de salade scheppen. Garneren met tuinkers. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 956 KiloJoules 228 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 24 gram 12 gram 4 gram |