culinaire zaken .nl |
Reuzenchampignons gevuld met kastanjepuree | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Feestelijk Makkelijk | Snel Zonder Koken | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 4 1.25 - - |
stuks eetlepel deciliter naar smaak naar smaak |
champignon kastanje (puree,blik) creme fraiche peper zout | ||
Berei- ding |
Snipper de steeltjes van de champignons. Maak een mengsel van de creme fraiche, de kastanjepuree, het zout en de peper. Vul vervolgens voorzichtig de hoedjes van de champignons met dit mengsel. Koel serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 846 KiloJoules 201 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 2 gram 2 gram |