culinaire zaken .nl |
Eiersoep | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 5 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 12 8 1 1 |
liter sneetje stuks eetlepel eetlepel |
bouillon brood (wit) ei (kip) bieslook peterselie | ||
Berei- ding |
Kook de eieren hard. Snij de eieren in dunne ronde plakjes. Rooster de boterhammetjes. Leg in de soepkommen of borden om en om een laagje ei, een boterham, een laagje ei enz. Giet de kokende bouillon eroverheen. Garneer met peterselie en bieslook. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1451 KiloJoules 345 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 45 gram 19 gram 2 gram |