culinaire zaken .nl |
Champignonpeterseliesoep met parmaham (Stufatino di maiale all' fungui) | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 8 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 01:42 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 75 2 2 |
gram gram pak eetlepel |
kaas (Mascarpone) ham (Parma-) soep (champignonpeterseli peterselie | ||
Berei- ding |
Maak de soep volgens de gebruiksaanwijzing. Los er de mascarpone in op. Garneer met parmaham in dunne reepjes en gehakte peterselie (of waterkers). | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 319 KiloJoules 76 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 2 gram 0 gram |