culinaire zaken .nl |
Kip in massala | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Suriname | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Kip/kalkoen | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 5 5 4 3 2 1 1 1 1 |
gram centiliter theelepel eetlepel stuks eetlepel theelepel theelepel stuks stuks |
kip water knoflook olie bouillon (tablet) massala aji-no-moto puree (tomaten-) ui peper (groen) | ||
Berei- ding |
De fijngehakte knoflook, ui en peper in de olie lichtbruin bakken. Doe de rest van de ingredienten er vervolgens bij. De kip fijnhakken. Na 3 minuten de fijngehakte kip eraan toevoegen. Koken totdat het gaar is. Voor de jus voegt u er het water en zout naar smaak aan toe. Serveren met rijst of roti met gele erwten of roti met aardappelen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |