culinaire zaken .nl |
Corned Beef Goreng (Gekruide corned beef) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Vlees | Pittig | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 1 1 1 1 1 0.50 - |
stuks blik teentje stuks stuks theelepel theelepel naar smaak |
peper (rood) cornedbeef knoflook prei ui trassi komijn nootmuskaat | ||
Berei- ding |
De knoflook wordt fijngehakt. De lomboks worden fijngesneden. De ui wordt grofgesneden. Fruit in 3 eetlepels olie de trassi, knoflook, ui, prei en de lombok. Doe er dan de uitgerafelde corned beef bij en kruid af. Goed door elkaar roeren en circa 5 minuten opwarmen. Serveer bij witte rijst, nasi- of bami goreng met een groentegerecht. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 263 KiloJoules 63 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 2 gram 2 gram |