| culinaire zaken .nl  | 
Corned Beef Goreng (Gekruide corned beef)  | |||
| Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen  | 4 | Bereidings- tijden  | Bereiding : 00:25 | |
| Indelingen | Vlees | Pittig | ||
| Ingre- diënten  | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 1 1 1 1 1 0.50 -  | 
stuks blik teentje stuks stuks theelepel theelepel naar smaak  | 
peper (rood) ![]() cornedbeef knoflook ![]() prei ui ![]() trassi komijn nootmuskaat ![]()  | ||
| Berei- ding  | 
De knoflook wordt fijngehakt. De lomboks worden fijngesneden. De ui wordt grofgesneden. Fruit in 3 eetlepels olie de trassi, knoflook, ui, prei en de lombok. Doe er dan de uitgerafelde corned beef bij en kruid af. Goed door elkaar roeren en circa 5 minuten opwarmen. Serveer bij witte rijst, nasi- of bami goreng met een groentegerecht.  | |||
| Voedings- waarde  | 
Voedingswaarde per portie | Energie | 263 KiloJoules 63 KiloCaloriën  | Koolhydr Eiwit vezels  | 12 gram  2 gram 2 gram  |