culinaire
zaken
.nl
Kip met appel en banaan
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
1.25
75
1.50
10
10
5
4
4
2
2
1.50
1
1
1
1
1
-
deciliter
deciliter
gram
centiliter
gram
stuks
eetlepel
stuks
stuks
zakje
eetlepel
theelepel
stuks
eetlepel
gram
stuks
stuks
naar smaak
sap (appel-)
creme fraiche ingrediënt info
boter (room-)
sap (citroen-)
kokos (geraspt)
bitterkoekje
meel (paneer-)
appel (Golden Delicious)
kippenbout
suiker (vanille-)
amandel (gepeld) ingrediënt info
kerrie (poeder)
appel
rum
zout
banaan ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kip inwrijven met zout, peper en kerriepoeder. In diep bord ei losroeren. In ander diep bord paneermeel strooien. Kip eerst door ei halen, dan door paneermeel wentelen. In koekepan boter verhitten. Kip in circa 25min rondom gaar en bruin bakken. Intussen schaal voorverwarmen. Appel wassen, klokhuis verwijderen en in schijfjes snijden. Banaan pellen en in plakjes snijden. Amandelen fijnhakken. Kip op warme schaal leggen. Garneren met appel en banaan. Bestrooien met amandelen.
Voedings-
waarde
Energie2184 KiloJoules
520 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram