culinaire
zaken
.nl
Kalfsschnitzel gevuld met ham
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
125
4
2
0.50
-
deciliter
gram
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
wijn (wit,droog)
ham (achter-)
kalfsschnitzel ingrediënt info
olie ingrediënt info
salie
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Halveer de schnitzels en plakjes ham. Bestrooi het vlees met peper en beleg met een salieblaadje of bestrooi met gedroogde salie. Leg daarop een half plakje ham en bevestig dit met een houten prikkertje. Verwarm de bruineringsschaal in 6 minuten voor op 850 Watt. Vervolgens de olie erin doen en de schnitzels aan elke kant 2.5 minuut verwarmen op 750 Watt. Neem het vlees uit de schaal en dek het met aluminiumfolie af. Tenslotte de witte wijn in de bruiningsschaal doen en 2.5 minuut met het kookvocht op 850 Watt doorkoken.
Voedings-
waarde
Energie1133 KiloJoules
270 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
32 gram
0 gram