culinaire
zaken
.nl
Babi Merah 2
(Rood varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
8
1
15
15
10
8
4
2
1
-
gram
stuks
deciliter
gram
gram
eetlepel
stuks
teentje
theelepel
theelepel
naar smaak
varkensvlees
peper (rood) ingrediënt info
santen ingrediënt info
laos (vers)
sereh (vers)
olie ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
asem (zonder pit) ingrediënt info
trassi
zout
Voor-
berei-
ding
De lomboks koken. Ondertussen het vlees in stukjes snijden.
Berei-
ding
Stamp de lomboks met de rest van de kruiden fijn. Fruit dit mengsel in de olie en voeg er het in stukjes gesneden vlees bij. Fruit de in ringen gesneden uien mee.

Als het vlees er bruin begint uit te zien, wordt er de santen, al roerende, bijgevoegd tot de jus dik wordt en het vlees gaar is.
Voedings-
waarde
Energie2346 KiloJoules
559 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
15 gram
6 gram