culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw in roomsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
250
200
1.25
3
2
2
1
-
-
gram
gram
gram
deciliter
stuks
takje
teentje
theelepel
naar smaak
naar smaak
kabeljauw (diepvries-)
wortel
kaas
room (slag-)
ui ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
kerrie (poeder)
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
Uien pellen in in ringen snijden. Worteltjes schrappen, wassen en in plakjes snijden. In kopje peterselie fijnknippen.
Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius. Vis inwrijven met zout en peper. In ovenschotel leggen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Erover verdelen: ui, wortel en peterselie. Bestrooien met kerriepoeder en kaas. Slagroom erover schenken. Afdekken met alufolie. In het midden van oven in ongeveer 1 uur gaarstoven.
Voedings-
waarde
Energie2200 KiloJoules
524 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
48 gram
4 gram