culinaire
zaken
.nl
Sandwich met ei-kaassallade en tomaat
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
12
3
2
1.50
0.25
0.02
-
-
gram
sneetje
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
kaas
brood (casino)
yogonaise
ei (kip)ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Eieren in circa 10 minuten hard koken, onder koud stromend water afspoelen en pellen. In kom eieren heel fijn prakken. Bieslook erboven fijnknippen. Basilicum, yogonaise en kaas erdoor roeren tot smeuig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. Sneetjes brood bestrijken met ei-kaassalade. Tomaat over 6 sneetjes verdelen. Afdekken met besmeerde kant van rest van sneetjes brood. Met scherp broodmes korstjes mooi recht afsnijden. Sandwiches diagonaal doorsnijden en dakpansgewijs op schaal rangschikken.
Voedings-
waarde
Energie1709 KiloJoules
407 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
58 gram
19 gram
0 gram