culinaire
zaken
.nl
Creme consomme
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
75
2
2
1
1
1
1
0.50
liter
deciliter
gram
stuks
eetlepel
blik
eetlepel
stuks
stuks
theelepel
water
room (slag-)
kaas (feta)
consomme (tablet)
peterselie ingrediënt info
asperge (blik) ingrediënt info
madeira
wortel
eidooier
kerrie (poeder)
Voor-
berei-
ding
Snij de feta in blokjes, de wortel in fijne reepjes, de peterselie fijn en de asperges in stukjes. Maak een glad mengsel van de slagroom, eierdooier, kerriepoeder en madeira.
Berei-
ding
Verdeel feta, wortel, asperges en peterselie over soepkoppen. Breng het water aan de kook en voeg de tabletten toe. Neem de pan van het vuur en giet al roerend met een garde het slagroom-eimengsel erdoor (niet meer koken). Vul de koppen ermee.
Voedings-
waarde
Energie751 KiloJoules
179 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
5 gram
0 gram