culinaire
zaken
.nl
Consomme in bladerdeeg
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
200
100
4
3
2
1
liter
gram
gram
plakje
eetlepel
stuks
stuks
water
soepgroenten
gehakt (runder-)
bladerdeeg ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
consomme (tablet)
ei (kip)ingrediënt info
Berei-
ding
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop het ei los. Maak van het rundergehakt soepballetjes en kook deze gaar. Verdeel de soepgroenten, soepballetjes en basilicum over de soepkoppen. Breng het water aan de kook en voeg de consommetabletten toe. Vul de koppen ermee.

Maak de bladerdeegplakjes aan een zijde vochtig en bedek hiermee de koppen (de vochtige zijde naar beneden). Bestrijk het bladerdeeg met ei. Zet de koppen in de oven en laat het deeg in 15-20 minuten mooi bruin en gaar worden. Serveer het zo op tafel.
Voedings-
waarde
Energie1338 KiloJoules
319 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
23 gram
11 gram
2 gram