culinaire zaken .nl |
Cocktailsaus met roze pepertjes | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Barbecue | Zonder Koken | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 3 3 0.50 2 0.50 0.50 1 1 1 1 2 |
eetlepel eetlepel eetlepel theelepel eetlepel eetlepel theelepel teentje stuks eetlepel eetlepel eetlepel |
mayonaise ketchup (tomaten-) room (zuur) zout (selderij-) sherry saus (worcestershire-) tabasco knoflook ui (rood) honing (vloeibaar) basilicum (vers) peperkorrel (roze) | ||
Voor- berei- ding |
Hak de basilicum fijn. Hak de rode ui fijn. Knijp de knoflook met de pers uit. | |||
Berei- ding |
Maak een saus van de mayonaise, ketchup, zure room en selderijzout. Roer hier de sherry door samen met de worcestershiresauce en de tabasco. Voeg hier de knoflook, rode ui, honing, basilicum en roze pepertjes aan toe. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 915 KiloJoules 218 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 2 gram 1 gram |