culinaire
zaken
.nl
Tomatensaus 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
1
400
1
-
-
1
stuks
teentje
eetlepel
gram
deciliter
naar smaak
naar smaak
stuks
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
tomaat (blik) ingrediënt info
wijn (rood)
zout
peper ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Snipper de ui. Hak de verse tomaat fijn. Hak de tomaat uit blik samen met het vocht fijn.
Berei-
ding
Fruit de ui met de knoflook en de tomatenpuree en stoof dit 1 uur met de gehakte tomaten uit blik, de rode wijn, zout en peper.

Roer het mengsel koud en vermeng de saus met fijngehakte verse tomaat.
Voedings-
waarde
Energie161 KiloJoules
38 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
1 gram
1 gram