culinaire
zaken
.nl
Nachodip
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
1
2
2
1
1
-
eetlepel
stuks
stuks
teentje
blik
theelepel
naar smaak
olie (olijf-) ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
saus (chili-)
tabasco
Voor-
berei-
ding
Pers de knoflook uit. Hak de tomaten fijn. Snipper de rode ui zeer fijn.
Berei-
ding
Verhit de olie in een koekepan en voeg de ui toe. Fruit de ui goudbruin en voeg dan de stukjes tomaat, de knoflook, de tomatenpuree en de chilisaus toe en laat dit al roerend 5 minuten zachtjes pruttelen.
Maak de saus af met een scheutje tabasco. Serveer de dip met bugles.
Een koud glas bier of een koele witte wijn smaakt hier uitstekend bij.
Voedings-
waarde
Energie321 KiloJoules
76 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
1 gram
1 gram