culinaire
zaken
.nl
Hete barbecuesaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
1
1
1
1
2
3
1.50
3
3
-
-
eetlepel
stuks
deciliter
blik
deciliter
eetlepel
eetlepel
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
ketchup (tomaten-)
puree (tomaten-)ingrediënt info
water
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
azijn ingrediënt info
saus (worcestershire-)
mosterd
chilipoeder
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Snipper de ui fijn.
Berei-
ding
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg alle ingredienten toe en laat 15 minuten zachtjes doorkoken.
Voedings-
waarde
Energie621 KiloJoules
148 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
16 gram
2 gram
3 gram