| culinaire zaken .nl |
Hete barbecuesaus | |||
| Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Barbecue | Makkelijk | Pittig | |
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 1 1 1 1 2 3 1.50 3 3 - - |
eetlepel stuks deciliter blik deciliter eetlepel eetlepel theelepel theelepel eetlepel naar smaak naar smaak |
olie (zonnebloem-) ![]() ui ![]() ketchup (tomaten-) puree (tomaten-) ![]() water suiker (basterd-,bruin) ![]() azijn ![]() saus (worcestershire-) mosterd chilipoeder peper ![]() zout | ||
| Voor- berei- ding |
Snipper de ui fijn. | |||
| Berei- ding |
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg alle ingredienten toe en laat 15 minuten zachtjes doorkoken. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 621 KiloJoules 148 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 2 gram 3 gram |