culinaire
zaken
.nl
Rozemarijn-tomatensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
15
200
2
1
5
0.50
-
-
gram
gram
stuks
teentje
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
boter (room-)
tomaat ingrediënt info
ui (voorjaars-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
rozemarijn (gedroogd) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Hak de peterselie fijn. Hak de knoflook fijn. Snij de voorjaarsui in ringen. Ontvel de tomaat en snij deze in stukjes.
Berei-
ding
Smoor de tomaten met de lente-uitjes, de knoflook en de peterselie circa 5 minuten in de boter. Breng op smaak met de rozemarijnnaaldjes, zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie271 KiloJoules
65 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
3 gram
1 gram