| culinaire zaken .nl |
Ranch barbecue saus | |||
| Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Amerika | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
| Indelingen | Barbecue | Makkelijk | Pittig | |
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 100 2 1 0.50 1 0.25 1.50 0.25 - - |
gram deciliter eetlepel deciliter eetlepel stuks eetlepel theelepel naar smaak naar smaak |
spek (ontbijt-) mayonaise ![]() puree (tomaten-) ![]() azijn (wijn-,wit) ![]() saus (worcestershire-) ui ![]() mierikswortel (poeder) tabasco peper ![]() zout | ||
| Voor- berei- ding |
Snipper de ui. Snij de ontbijtspek in reepjes. | |||
| Berei- ding |
Bak in een droge koekepan het ontbijtspek in circa 8 minuten knapperig en laat het op keukenpapier uitlekken. Vermeng in een kom de overige ingredienten goed, verdeel er de spekjes over en serveer direct. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2868 KiloJoules 683 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 5 gram 1 gram |