culinaire zaken .nl |
Zoetzure gembersaus (voor babi pangang) | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2.50 3.50 3.50 3 2 2 2 1 1 |
deciliter eetlepel eetlepel stuks stuks stuks eetlepel eetlepel stuks |
water suiker azijn gember (geconfijt) bouillon (tablet) ui ketchup (tomaten-) siroop (gember) puree (tomaten-) | ||
Berei- ding |
De uien worden zeer fijngesneden. Alles in een pannetje doen en laten pruttelen totdat het begint in te dikken. Daarna een beetje mayzena om de saus te binden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 472 KiloJoules 112 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 17 gram 2 gram 1 gram |