culinaire zaken .nl |
Tomaten-Olijvensaus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 4 4 1 1 1 0.25 - - |
gram stuks eetlepel stuks eetlepel eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
olijf (groen) tomaat yogonaise ansjovis (filet) azijn peterselie suiker peper zout | ||
Berei- ding |
Meng een in zeer kleine stukjes gesneden tomaat met 100 gram fijngehakte groene olijven, een theelepel ansjovisfilet (fijngeprakt), een theelepel suiker, een eetlepel azijn, een snufje zout, een snufje peper, een eetlepel fijngehakte peterselie en 4 eetlepels yogonaise. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 328 KiloJoules 78 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 2 gram 1 gram |