culinaire
zaken
.nl
Tomaten-Olijvensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
4
4
1
1
1
0.25
-
-
gram
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
olijf (groen)
tomaat ingrediënt info
yogonaise
ansjovis (filet)
azijn ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
suiker
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Meng een in zeer kleine stukjes gesneden tomaat met 100 gram fijngehakte groene olijven, een theelepel ansjovisfilet (fijngeprakt), een theelepel suiker, een eetlepel azijn, een snufje zout, een snufje peper, een eetlepel fijngehakte peterselie en 4 eetlepels yogonaise.
Voedings-
waarde
Energie328 KiloJoules
78 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
2 gram
1 gram