culinaire zaken .nl |
Tomatensaus (Speciaal voor bij mosselen) | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Goedkoop Makkelijk | Snel Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1 1 1 1 - |
deciliter eetlepel eetlepel stuks theelepel naar smaak |
mayonaise bieslook (vers) puree (tomaten-) tomaat (vlees-) peper (zwart) zout | ||
Berei- ding |
Maak van de vleestomaat (met de staafmixer) moes. Voeg de overige ingredienten toe tot een gladde saus ontstaat. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1206 KiloJoules 287 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 1 gram 1 gram |