culinaire zaken .nl |
Sauce Verte | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
24 7 3 2 2 2 2 2 - - |
eetlepel theelepel stuks theelepel eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
olie (mais-) sap (citroen-) eidooier mosterd peterselie (vers) kervel (vers) dille (vers) dragon (vers) peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Voeg aan mayonaise sap van gehakte verse kruiden (dille, dragon, kervel, peterselie) toe, door neteldoek gewrongen. Zo wordt de saus lichtgroen van kleur. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3075 KiloJoules 732 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 9 gram 2 gram |