culinaire
zaken
.nl
Pikante avocadosaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
5
3
1
1
0.50
-
centiliter
druppel
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
sap (tomaten-)
tabasco
puree (tomaten-)ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
avocado ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer het vruchtvlees van de avocado in een blender of keukenmachine. Voeg de paprika, het tomatensap, de tomatenpuree, de mayonaise en enkele druppeltjes Tabasco saus aan de avocadopuree toe en roer alles goed dooreen. Maak de saus op smaak met wat zout. Laat de saus voor het gebruik 1.5 uur in de koelkast staan, zodat alle smaken zich goed kunnen vermengen.
Voedings-
waarde
Energie555 KiloJoules
132 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
2 gram
5 gram