culinaire zaken .nl |
Dille-vinaigrette | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 2 1 1 1 1 0.50 - - - |
deciliter eetlepel eetlepel theelepel eetlepel eetlepel stuks naar smaak naar smaak naar smaak |
olie (arachide-) dille (vers) azijn (cider-) mosterd olie (noten-) water ui (sjalot) peper suiker (poeder-) zout | ||
Berei- ding |
De ingredienten goed mengen en de vinaigrette tot gebruik in de koelkast weg zetten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 859 KiloJoules 205 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 0 gram 0 gram |