culinaire
zaken
.nl
Poding Cocos
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
2
1
100
75
15
2
deciliter
deciliter
deciliter
gram
gram
gram
stuks
room (slag-)
melk ingrediënt info
melk (kokos-) ingrediënt info
kokos (geraspt)
suiker
gelatine (poeder)
eidooier
Berei-
ding
Kook de melk op met de dikke kokos. Sla de eierdooiers op met de suiker. Giet dit als de melk kookt op de suiker- en eierdooiermassa. Zet dit weer terug in de pan op het vuur en kook dit langzaam gaar. De massa moet dan langzaam dik worden. Voeg nu de gelatine toe. Haal van het vuur af en laat dit onder voortdurend roeren afkoelen. Spatel tot slot de geraspte kokos hierdoor samen met de geslagen room. Stort dit in vormpjes en laat het afkoelen. Eventueel kunt u verschillende stukken fruit door deze pudding doorroeren
Voedings-
waarde
Energie2187 KiloJoules
521 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
39 gram
7 gram
2 gram