culinaire
zaken
.nl
Peer met gember-roomkaas en chocoladesaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
2.80
6
5
3
2
2
gram
centiliter
eetlepel
theelepel
stuks
eetlepel
stuks
kaas (room-)
room (slag-)
saus (chocolade-)
sap (citroen-)
gember (geconfijt) ingrediënt info
jam (gember-)
peer ingrediënt info
Berei-
ding
Bolletjes gember zeer fijn snijden. In een kommetje de roomkaas fijnprakken. Roer de gember en gemberjam erdoor. Schil de peren en halveer ze. snij de klokhuizen eruit. Besprenkel de peren met citroensap. Holtes vullen met het kaas-gembermengsel. Gevulde peren op de bordjes zetten. In een pannetje chocolade-puddingsaus met slagroom op laag vuur al roerende verwarmen. Chocoladesaus over de peren schenken.
Voedings-
waarde
Energie1001 KiloJoules
238 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
32 gram
3 gram
2 gram