culinaire
zaken
.nl
Notengebak met chocolade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
110
110
60
60
45
4.50
33
6
4
2
1
1
-
gram
gram
gram
gram
gram
centiliter
theelepel
gram
eetlepel
stuks
theelepel
eetlepel
naar smaak
chocolade (puur)
amandel (gemalen) ingrediënt info
chocolade
boter (room-)
suiker (poeder-)
melk ingrediënt info
maizena
boter (room-)
suiker
ei (kip)ingrediënt info
cacao (poeder)
brandewijn
bakpoeder
Berei-
ding
De boter in een magnetronschaal in 30 seconden op 850 Watt smelten. De overige ingredienten vermengen en met de mixer door de gesmolten boter kloppen. Een glazen schaal op plastic cakevorm met boter invetten en het deeg hierin doen. Op 850 Watt 3 minuten verwarmen, 2 minuten laten staan en de cake storten. De chocolade in stukken breken, met poedersuiker en melk in een glazen schaaltje doen en 1 minuut verwarmen op 850 Watt. Goed doorroeren. Deze afgekoelde chocolade over het afgekoelde gebak strijken.
Voedings-
waarde
Energie3295 KiloJoules
785 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
75 gram
87 gram
4 gram