culinaire
zaken
.nl
Bruine bonensoep met shoarmavlees
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
360
150
75
2
1
1
1
0.50
-
gram
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
teentje
stuks
eetlepel
naar smaak
tomaat (blik) ingrediënt info
boon (bruin,blik)
shoarmavlees
soepgroenten
peterselie ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
bouillon (vlees-,tablet)
olie ingrediënt info
peper (cayenne-) ingrediënt info
Berei-
ding
Ui pellen en snipperen. In een pan de olie verhitten. Hierin ui en vlees al roerend in ongeveer 4 minuten lichtbruin bakken. Soepgroenten ongeveer 1 minuut meebakken. Toevoegen: bruine bonen met vocht, tomaten met vocht, een kwart liter water, uitgeperst teentje knoflook en bouillontablet. Aan de kook brengen met cayennepeper. Peterselie erboven fijnknippen. Lekker met stokbrood en boter.
Voedings-
waarde
Energie1180 KiloJoules
281 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
33 gram
28 gram
3 gram