culinaire
zaken
.nl
Paasgerecht (eenpans)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
250
200
2
4
1
-
-
gram
gram
gram
deciliter
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
mais (blik)
kaas
melk ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De aardappels schillen, wassen en in kleine blokjes snijden. De steelaanzet van de courgette verwijderen, de courgette wassen en eveneens in kleine blokjes snijden. De blokjes aardappel en courgette in een ondiepe ovenschaal doen met 2 eetlepels water en (afgedekt) 10 minuten op 100% voorkoken. Het water van de mais schenken. De kaas in kleine blokjes snijden en de eieren met de melk en zout en peper naar smaak los kloppen.
Het water van de voorgekookte groenten schenken en de mais met de blokjes kaas erdoor scheppen. De los geklopte eieren erover schenken en alles (onafgedekt) 10-12 minuten op 70% verwarmen tot de eimassa is gestold. Met stokbrood serveren.
Voedings-
waarde
Energie1894 KiloJoules
451 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
41 gram
28 gram
7 gram