culinaire zaken .nl |
Paasgerecht (eenpans) | |||
Soort gerecht | Lunchgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Magnetron Combi-magnetron | Makkelijk Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 250 200 2 4 1 - - |
gram gram gram deciliter stuks stuks naar smaak naar smaak |
aardappel mais (blik) kaas melk ei (kip) courgette (groen) zout peper | ||
Berei- ding |
De aardappels schillen, wassen en in kleine blokjes snijden. De steelaanzet van de courgette verwijderen, de courgette wassen en eveneens in kleine blokjes snijden. De blokjes aardappel en courgette in een ondiepe ovenschaal doen met 2 eetlepels water en (afgedekt) 10 minuten op 100% voorkoken. Het water van de mais schenken. De kaas in kleine blokjes snijden en de eieren met de melk en zout en peper naar smaak los kloppen. Het water van de voorgekookte groenten schenken en de mais met de blokjes kaas erdoor scheppen. De los geklopte eieren erover schenken en alles (onafgedekt) 10-12 minuten op 70% verwarmen tot de eimassa is gestold. Met stokbrood serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1894 KiloJoules 451 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 41 gram 28 gram 7 gram |