culinaire
zaken
.nl
aardappelgoelash met kalkoen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
1
3
2
1
1
1
1
1
1
0.50
0.50
0.50
-
-
gram
deciliter
theelepel
stuks
teentje
stuks
theelepel
stuks
theelepel
stuks
theelepel
pak
theelepel
naar smaak
naar smaak
kalkoenfilet
tomaat (gezeefd) ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
chilipoeder
ui ingrediënt info
bouillon (poeder)
laurier (blad)
majoraan (gedroogd)
aardappel (partjes) ingrediënt info
komijn
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
kalkoen in blokjes snijden. Inwrijven met chilipoeder. Ui pellen en in stukjes snijden. Paprika wassen en in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Ui en paprika ca 3 minuten op halfhoog vuur bakken , af en toe omscheppen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Aardappelen bij uimengsel doen en al omscheppend op halfhoog vuur ca 3 minuten meebakken. Kalkoenblokjes toevoegen en in ca 3 minuten rondom bruiin bakken. Door kalkoenmengsel roeren :paprikapoeder, majoraan, djintan, laurierblad, gezeefde tomaten en bouillonpoeder. Goulash met deksel op pan in ca 10 minuten gaarstoven, af en toe roeren, op smaak brengen met zout en peper. Van vuur af zure room erdoor roeren.
Voedings-
waarde
Energie1438 KiloJoules
342 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
30 gram
29 gram
10 gram